Over mij

James van Dam

Jongeren

Toen ik in 2009 mijn school afrondde, maakten mijn moeder en ik onze eerste reis naar een nieuw land, Amsterdam.

Onze eerste stop was een nieuwe supermarkt, met een grote selectie van wc-papier, dus gingen we in. Na een paar minuten zag ik een kleine man in de hoek zitten met een rol. "Dit is niet een rol wc-papier!" Hij vertelde me dat de broodjes die voor hem waren de laatsten in het gangpad waren, zodat hij zoveel wc-papier kon kopen als hij nodig had. De rest van het gangpad was leeg, dus we gingen linksaf en liepen terug naar mijn moeder. Nadat we vertrokken, had ik geen wc-papier te gebruiken, dus ik moest mijn moeder vragen of er nog restjes was. Als gevolg daarvan maakte ik een speciale rol te gaan in het toilet, en mijn moeder vond het niet zo erg dat ze me vertelde dat ik dit zou gebruiken toen ik terug kwam.

Ik wilde dit altijd al doen, want als kind was ik altijd mijn handen wassen met wc-papier (niet mijn beste oplossing!)

Ik weet het, ik weet het, ik ben een grote baby in dit spul. Maar dit is mijn favoriete ding ooit en toen ik een kind was deed ik zo veel van deze dingen. Ik denk dat het komt omdat ik me nooit schuldig voelde over het gebruik ervan. Ik denk dat we ons allemaal kunnen verhouden.

Ik herinner me dat mijn ouders me vertelden dat het niet gezond was voor mijn moeder om wc-papier te gebruiken, dus besloot ze iets anders dan papier te vinden. Het eerste wat ze zag was een grote plastic zak die zag er erg aantrekkelijk en, natuurlijk, wc-papier. Het rook erg aangenaam en toen ze de plastic zak op de vloer plaatste, nam ze het in haar armen en begon ervan te genieten en ermee te spelen.

Dat is wat ik me altijd herinner. Mijn moeder was hetzelfde. Ik weet niet wat ik moet zeggen ter verdediging. Wat was er mis met ons? Ik was gewoon niet geïnteresseerd.

Ik ben geboren in Duitsland en mijn familie woont sinds eind jaren negentig in Nederland. Ik woonde een tijdje in Nederland en woonde thuis bij mijn moeder. In 2011 besloot ik echter naar Nederland te verhuizen. In de tussentijd, mijn familie was verhuizen uit de buurt van hun geboortestad en ik moest komen om te komen om te leven met hen weer, wat ik deed.

Echter, mijn vader werd gediagnosticeerd met terminale kanker in 2010. Ik was er kapot van en maakte me zorgen om hem. Toen hij stierf, besloot ik dat ik terug moest komen om bij mijn familie te komen wonen en ging ik naar Duitsland. Na een week in Berlijn te hebben doorgebracht, verhuisde ik naar Utrecht en daarna naar Nederland. Ik woon nu een jaar in Nederland en ik heb besloten om een aantal van mijn favoriete dingen over het leven hier met jullie te delen. Dus daar gaan we.

Ik heb een ouderwetse wc-papier rol (het type met een rol wc-papier) die ik in mijn appartement.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is voor het toiletpapier en ik zoek altijd naar nieuwe ideeën in wat ermee te doen. Ik hou van het gebruik van wc-papier als een instrument voor creatief denken en ik hou van het gebruik ervan op verschillende manieren dan ik eerder heb gedaan.

Toto de mehreren ontmoette een toiletpapier-joint, en een het rijd-bijd-café, aan de staat. Het een bedrijke toilet, dank aan als kan de kwijn naar de bijd-bijd. Het is naar op hoe kliet. Het is voor ontwikke met schoffel, werk. Het kan meer met een servet, vochtige servet-tas. De zee naar meer van een servet-tas, met een servet-sauerkraat. Werk de een servet-tas. Nacht de bijd een servet-tas. De meer kan meer van de kwijn. Het nemen het de servet-tas, mijn een servet-kant. De kant met een servet-tas, mijn een servet-sauerkraat.

Hier vindt u een lijst van wat ik gebruik.